Tartu tundjate mälumäng

Tartu Linnamuuseum kutsub teist aastat Tartu linna päeva raames Tartu ajaloo huvilisi ja muidu ärksaid kodanikke osalema suures Tartu mälumängus, et selgitada välja parimad Tartu tundjad (= TTT-d)!

Mälumäng on mõeldud kuni 4-liikmelistele võistkondadele. Küsimused on seotud nii Tartu ajaloo kui ka tänapäevaga, seega tuleb kasuks, kui võistkond on vanuseliselt keskmisest mitmekesisem. Küsimused koostavad Tartu Linnamuuseumi töötajad ning mitmed tuntud tartlased (teadlased, kultuuritegelased jt). Edukamad saavad lisaks parimate Tartu tundjate aule väärikalt auhinnatud.

Omajagu põnev on saabuval suvel ka see, et mälumäng saab muuseumi töötajate eestvedamisel toimuma otse südalinnas ühes uutest Tartu linnaliinibussidest, mis alustavad linnas oma sõite juulikuust.

Vajalik on eelregistreerimine mälumängule!
Eelregistreerumiseks andke oma võistkonnast teada aadressil ants.siim@katarina.ee (kirjas märkige ära oma võistkonna nimi). Eelregistreerumine kestab 27. juunini või seni, kuni kohti jätkub. St kuniks bussi uksed veel kinni mahuvad :).