Tartu linna päeva galakontsert

Tartu linna päeva galakontsert 2019Kohtumise kuupäev: laupäev 29. juuni 2019
Kohtumispaik: Tartu Raekoja plats
Kohtumise kellaaeg: 21.00

Kohtumise põhjus: Tartu linna päev

Kaastegevad: suvi, Tartu Raekoja plats, päikeseloojang, tartlased, külalised

Tartu linna päeva, st ooperi ja klassikalise muusikaga lähemalt suhtlema julgustava päeva kulminatsiooniks on juba kolm suve olnud galakontsert Tartu Raekoja platsil. Täpselt nii on ka saabuval 29. juunil. Kaunite tuttavate meloodiate mõõtmatu jõud, lummavad hääled ja nende omanikud ehk pisut ülemeelikud ooperisolistid, ootusärevuses orkestrandid ning vaatemängulised esitused – kohtumiseni raekoja platsil kell 21.00!

Lisaks – meil on teile nii põnevaid uudiseid! – astuvad üles ka kolm instrumentalisti: Sandra Vabarna (torupill), Maria Mutso (tšello) ja Heigo Rosin (marimba).

Laval sopranid Maria Listra ja Pirjo Jonas (Teater Vanemuine), tenorid Rasmus Kull (Teater Vanemuine) ja Tartu linna päeva kunstiline juht Reigo Tamm (RO Estonia) ning bariton Simo Breede (Teater Vanemuine).
Kontserdi konferansjee on Andrus Vaarik (Tallinna Linnateater). Kontsertmeister Piia Paemurru, kaastegev Andres Vago (kitarr).

Kümnendat taastegutsemisaastat tähistav Tartu Ülikooli sümfooniaorkester (palju õnne!) ja dirigent Taavi Kull on muidugi ka laval. Juubeldava orkestri kohta saate lähemalt lugeda siit.

Tartu linna päeva galakontserdi helirežissöör on Lehar Lepler.
Kontserdi heli- ja valgustehniline teenindamine: Tõnu Karpov, ShowTech OÜ meeskond

Kontsert on tasuta.
Galakontserti esitleb Tartu Kaubamaja, aitäh!