Linn kutsub osalema kauni kodu konkursil

Kuni 30. maini oodatakse teateid hubastest koduaedadest ja hästi hooldatud hoonete ümbrustest, mis võiksid osaleda “Eesti kauni kodu” konkursil.

Kaunitest kinnistutest võivad teada anda nii omanikud ise kui ka nende naabrid või teised kaaslinlased. Konkursile esitatud kinnistute omanikele tehakse ettepanek konkursil osalemiseks ja hindamiskomisjon läheb objekte vaatama 5. juunil.

Konkursiga soovib linn esile tõsta Tartus asuvaid arukate ruumilahendustega, loodust hoidvaid ja kaunilt haljastatud kinnistuid ning tunnustada nende omanikke või esindajaid.
Tiitel “Eesti kaunis kodu” antakse kuni kolmele Tartu linna kinnistule, mille aadress, lühikirjeldus ja fotod edastatakse Eesti Kodukaunistamise Ühendusele kinnistute omanike autasustamiseks Eesti Vabariigi presidendi autasu ehk tunnusmärgiga ning avaldamiseks raamatus “Eesti kaunis kodu”. Tiitel „Kaunis Tartu kodu“ või eripreemia antakse Tartu linna tasandil tunnustust väärivatele kinnistutele.

Lisaks elamutele hinnatakse konkursil ka ühiskondlike ja ärihoonete ümbrusi.

Konkursil osalenuid tänatakse ja tunnustatakse linnapea pidulikul vastuvõtul, mis toimub Tartu linna päeva eel, 28. juunil.

Lisainfo ja eelnevate aastate kaunite kodude fotod: https://www.tartu.ee/et/kaunis-kodu#kaunis-kodu

Teated ilusatest kodudest on oodatud e-posti aadressil Kristin.Kagu@raad.tartu.ee või telefonil 7361243.