Kollaste Kasside linna päeva lasteala: „Parimate palade popurrii“

Kollaste Kasside linna päeva lasteala: „Parimate palade popurrii“Meile, st siitkandi inimestele, meeldib üldiselt hirmsasti teatris ja ooperis käia. Ka suvel ja sääskedega. Ja te ikka teate, et Tartus toimetab üks väike loominguline ja kollane rakuke, kellel lasub kindlasti mingi osa eestlaste suure teatriarmastuse süüd?

Seekord võtavad Vanemuise teatri noortetöö osakonna Kollased Kassid kaasa mitmed parimad palad oma arhiivist ja ootavad pisemaid teatrisõpru linna päeval ajavahemikus 10–15 lapsevanematele mugavalt Shakespeare`i kohviku terrassil. Mugavalt seetõttu, et 29. juunil toimub Vanemuise teatri suure maja kandis üldse palju põnevat.

Vanemuise teatri Kollaste Kasside, teatripisiku levitajate ja teatriime sündimise selgitajate lastealal saab linna päeval proovida kõige erinevamate lavastuste tegelaste päris parukaid ja kostüüme. Isad tohivad taas trügida haavagrimmi soovijate järjekorras (kuigi palun, laske lapsed ette) ning huvitavaid teatriilma telgitaguseid avavaid ettevõtmisi on veel.

Sisspääs linna päeva lastealale on tasuta.

Eesti vanim kutseline teater Vanemuine soovib noortetöö kaudu kasvatada tarka ja teadlikku publikut – Kollased Kassid on töötubade, ekskursioonide, suvekoolide ja muude ettevõtmiste abil teatrisõltuvust tekitanud juba kauem kui dekaadi jagu.

PS. Lapsevanemad, olge palun väga ettevaatlikud! Pärast Kollaste Kassidega kokkupuutumist saavad teie järeltulijatest veel suurema tõenäosusega näitlejad, ooperilauljad, lavastajad, baleriinid, rekvisiitorid, grimeerijad, valgustkunstnikud… Vist on kindlam, kui lapsed jäävad linna päeval siiski koju peenraid rohima või on rahulikult Instagramis ja Facebookis edasi.