Õuemüük ÕUKA

Õuemüük ÕUKAMaailmas leidub palju oivalist kraami, ägedat värki ja mõnusat pudi-padi. Ja mis siin salata – väga tihti, st pigem pea alati, on tunne, et meie valduses on seda liiga vähe.

Tartu linna päev pakub suurepärase ja lõbusa võimaluse meeldivas seltskonnas seda „viga” parandada. Lisaks laheda kauba korralikele varudele, toimub õuemüük ÕUKA Tartu linna päeva ühte motot järgides kohas, kuhu tavaliselt pigem ei pääse – Küüni 2 sisehoovis.

Ajavahemikus 11–17 ei tasu 29. juunil sisehoovist seega tavapärase tõtakusega mööda kõndida. Astuge võlvi alt sellesse Tartu südalinna salapaika sisse: teid ootavad disaini- ja retrokaubad, suuremat sorti suhtlemine, DJ Ahto Külvet ja suupisted.

Kauplejate valikut (disain, vintage ja pisut lastekaupasid) kureerib koos Tartu linna päeva korraldajatega PITS By Triin Isak (isaktriin@gmail.com). Kauplejate kohta lähemalt siin: https://www.facebook.com/events/171042250227872/ (ehk üritus Facebookis).

(Ja kui Küüni 2 sisehoovist oma uue vinge kraamiga taas Küüni tänavale naasete, liikuge natuke edasi, nii „Isa ja poja” kanti, sest seal ootab Tartu autorite raamatulaada telk!)


Ahtost ka.
Peaaegu AhtoAhto Külvet on veidra vinüülimuusika entusiast, Psühhoteek plaadipoe, psühhodisko plaadimuusikaõhtute ja muusikaliste loengute sarja Psühhovisioon vedaja.
Kõige rohkem erutab Ahtot kummalise väljanägemisega tundmatute bändide ja plaadifirmade toodang ja leitud plaatidelt uute või vanade pärlite leidmine. Stiilil pole vahet, peaasi et liigutab. Mida psühhom, kummalisem ja rütmikam seda parem. Iga ÕUKA vajab sellist meest! Tulge kuulake… Igal juhul näeb ta välja peaaegu selline nagu juuresoleval fotol.