Lõunakohv Raivo E. Tamme ja Annaliisa Pillakuga

Lõunakohv Raivo E. Tamme ja Annaliisa PillakugaOleme kohvile lõpmatult tänulikud – kõik need mineraalained, polüfenoolid, happed, kofeiin, trigonelliin. Mis aga veelgi toredam – kohvi saatel ning selle tõttu pikemalt on maailmas toimunud miljoneid toredaid ja huvitavaid kohtumisi (üks toimub nt 29. juunil kell 10 ja teine kell 19).

29. juuni annab Tartus alati põhjuse kutsuda külalisi ja külalistele pakutakse meie juures loomulikult ka kohvi. Kaks neist külalistest kohtuvad linna päeval tartlastega ülikooli raamatukogu kohvikus Gaudeamus – ooperilaulja, metsosopran Annaliisa Pillak ja näitleja Raivo E. Tamm.

Raamatukogu purskkaevud siristavad, torudest tehtud Juri Lotman hoiab asjadel silma peal ning ooperisolistid on galakontserdi heliprooviga just alustanud, kui kohtuvad kaks interpreeti, kel tuleb kahe väga erineva… kvintessentsi kehastamine väga hästi välja. Annaliisa nimelt muutub ainult pisut hiljem ehk kell 15 Vanemuise kontserdimaja laval täielikuks diivaks ja Raivo E. Tamm… on korduvalt tõestanud, et tal tuleb täiesti tavalise mehe kehastamine filigraanselt välja.

Vestlust Gaudeamuses ohjatakse ning suunatakse Vikerraadio muusikajuhi Sten Teppani poolt, olete väga oodatud. Külaliste, kohvi ja Tartu terviseks! Sissepääs muidugi prii.